Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

316

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Danmark – et skattehelvede

Antal

Man er idiot, hvis man tror, at høje skatter og afgifter er noget, der i længden kommer den almindelige befolkning til gode.

I Danmark har vi et ekstremt højt skattetryk – og desværre også en lang række ekstremister, som gerne forsvarer det.

Nogle af dem forsvarer det, fordi de selv nyder godt af det. Andre er bare nyttige idioter. Hjernevaskede af mainstream medier, som selv er på støtten.

Ser vi over en længere periode stiger skattetrykket ud fra devisen om to skridt frem og et tilbage. Tendensen er for opadgående.

Danmark er fanget i en ond cirkel:

Skattetrykket stiger og det ødelægger de private virksomheder, som danner grundlaget for skatteindtjeningen.

I takt med at stadig flere virksomheder og selvstændige bukker under for det høje skattetryk, må man øge skattetrykket yderligere på de tilbageværende.

Enhver kan se, at dette ikke er bæredygtigt i længden. Det går kun én vej.

Hvis Danmark skal have en fremtid og igen være et rigt land hvor den private sektor trives og almindelige mennesker har råd til at nyde livet, så skal vi erkende, at Danmark i dag er et skattehelvede.

Først når den erkendelse er på plads, kan vi begynde at forbedre situationen og sænke skatter og afgifter ned mod et mere bæredygtigt niveau.

Så spørgsmålet til alle, der læser med, er:

Er du med os, der vil sænke skatten – eller er du en af dem, som vil skrue skatten yderligere op i skattehelvedet Danmark og kvæle de sidste rester af skabertrang i landet?

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

15/12/2015 - 07:07

Seneste ændring: 

28/03/2019 - 09:36

Typer: 

Ledere

Del eller citer med linket her

MediaCreeper