Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

301

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

DR-topfolk på "nødvendigt" to dages kursus i Paris: 80.000 – per deltager!

Kursus på Chateau Fontainebleau - så absolut da "nødvendigt". Foto: Carolus
Citathistorie fra: 
Redigeret af: 

Antal

Del indlæg

Det er sjovt ikke.

Hver gang den herskende klasse flotter sig for borgernes penge, så er det "nødvendigt".

Som tidligere nævnt er især den snakkende del af den herskende klasse nærmest uendeligt kreativ, når det gælder om at finde nye måder at spilde andres penge på.

Og ledelsen hos DR, som i enhver forstand må regnes for medhørende til toppen af den herskende klasse i Danmark, er bestemt ingen undtagelse.

Mediet MEDIAWATCH har gennem en omfattende aktindsigt kunne afsløre, hvordan ledelsen på DR skalter og valter med licens-pengene og bruger dem til helt urimeligt dyre kurser til 40.000 kroner om dagen – per person!

DR erkender over for MEDIAWATCH, at turen til Paris var dyr. Men DR har ingen regler om "en øvre beløbsgrænse på seminarer." Nej, naturligvis ikke. Det er jo bare licens-yderne, der betaler.

Det er nærmest morsomt, når DR's økonomidirektør, Nikolas Lyhne-Knudsen, på desparat vis forsøger at redegøre for den høje pris. Det kan han åbenbart kun gøre ved at gentage ordet "international" til ukendelighed:

Vi lagde vægt på, at det er en international udfordring, fordi mediemarkedet bliver internationalt, og derfor var det vigtigt at få et internationalt perspektiv og internationalt input.

Ja. Danmark er åbenbart ikke godt nok til Danmarks Radio.

Så havde man jo heller ikke fået en sviptur til byernes by ud af "seminaret".

Så kære læser:

Husk nu lige på, hvordan ledelsen på DR kaster pengene i grams på dyre udlandsture, mountainbikes og slotsophold næste gang ledelsen skærer ned i medarbejderstaben.

Eller næste gang DR klynker over at det koster på kulturen i Danmark at den overmætte organisation skal spare nogle penge.

For man sparer godt nok ikke selv på pengene i DR-ledelsen.

Seneste ændring: 
04/11/2019 - 09:26
Personer: 
Maria Rørbye Rønn
Organisationer: 
Danmarks Radio
Emner: 
kulturpolitik
Typer: 
Citathistorier

Del eller citer med linket her

MediaCreeper