Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Roskilde Curling-Camp 2017

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Roskilde Curling-Camp 2017

Skrevet af Lennart Kiil

I år har Roskilde Festival modtaget et stort antal klager.

Ikke fra deltagere. Men fra forældre til deltagerne.

Over alt muligt. Nogen over at deres børn ikke havde fået teltpladser tæt nok på scenerne. Og alt muligt andet. Som jeg har forstået det.

Klagerne er kommet allerede inden festivalen er kommet rigtigt i gang og deltagerne har haft mulighed for at danne deres egne indtryk eller tilpasse sig camping-livet på pladsen.

Det er da også for dårligt at RF ikke gør mere for de nye generationer af Curling-forældre.

Her nogle forslag til forbedringer næste år:

Et særligt lyserødt Curling-armbånd til forældrene, så de kan komme ind og hjælpe deres voksne børn med et sætte telt op. Og synge godnatsang.

Speciel Curling-gate hvor forældrene kan køre deres børn helt frem til camping-området, så de små poder ikke skal gå hele vejen fra Roskilde Station eller en af de normale indgange.

Roskilde Curling-nanny. Også kendt som en RF Au Pair. En der hjælper de unge mennesker undervejs, så forældrene kan føle sig sikre på at de kære små nu får tilstrækkeligt med mad og søvn. Kan også fungere som anstandsdame om nødvendigt.

Curling Live-Link RF. En særlig mobil app med to-vejs kommunikation og GPS-tracking, som gør at forældrene kan følges deres voksne børns gøren og laden meter for meter. Med speciel forældre-alarm så forældrene kan tilkaldes med kort varsel.

Og endelig Curling Space - et VR skabt Safe Space hvor man ikke risikerer at få udfordret sin hverdagstryghed. Her får deltagerne en Virtual Reality hjelm på som genskaber det miljø de kender hjemmefra med mor og far og på den måde kan undslippe det hårde liv på Camp.

Men seriøst.

Lad nu de unge mennesker gøre deres egne erfaringer!

Organisationer: 
Del Roskilde Curling-Camp 2017