Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Skatteyderne betaler knap to millioner kroner for grimme cykelbokse i Esbjerg – der kun er blevet brugt tre gange på 60 dage

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Citathistorie: 

Skatteyderne betaler knap to millioner kroner for grimme cykelbokse i Esbjerg – der kun er blevet brugt tre gange på 60 dage

Cykelbokse i Esbjerg.

Ikke nogen stor succes, beretter Jydske Vestkysten i dag i en længere artikel om det underlige fænomen.

Meningen med boksene er angiveligt at beskytte cykler imod hærværk. Og så skal der være ladestik så man kan oplade en el-cykel.

Men borgerne i Esbjerg bruger slet ikke de nye bokse.

På 60 dage er de nye bokse kan blevet brugt tre gange. Og det selvom der allerede er opstillet en del af de æstetisk udfordrede bokse.

Måske skyldes fiaskoen at boksene liger skralde-containere. Mere sandsynligt er det dog at fiaskoen kan tilskrives at ideen er ualmindelig dårlig.

Havde en privat virksomhed fundet på ideen, var den gået på røven. Men Esbjerg Kommune og Trafikstyrelsen, som også har kanaliseret skatteydermidler i retningen af de underlige cykelbokse, er ikke i nogen overhængende fare.

Jo, måske lidt i fare for at blive til grin.

Men når dagen er omme er det nok engang skatteyderne her i landet som er til grin.

Og projektmagerne kan tilfredse fore lommerne med den høje gage som den slags nu engang med hjælp fra DJØF har fået tiltusket sig i det overdimensionerede offentlige system.

Tidligere gik en privat virksomhed, som var involveret i projektet, faktisk konkurs.

Det sker ikke for Esbjerg Kommune. De hæver bare skatten eller sparer på de ældre.

Del Skatteyderne betaler knap to millioner kroner for grimme cykelbokse i Esbjerg – der kun er blevet brugt tre gange på 60 dage