Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

DR afslører: Flere kvinder ingen garanti for kvalitet

Screenshot fra DR.dk som dokumentation
Screenshot fra DR.dk som dokumentation
RUC har flest kvindelige professorer

DR har en interessant artikel oppe, hvor det blandt andet i underrubrikken hævdes at kvinder ikke får lov at gøre karriere:

"de får ikke lov at gøre karriere" lyder det helt præcist fra DR om kvinder på danske universiteter.

Den påstand er der absolut intet belæg for. Det er bare DR som igen er ude med en bestemt politisk dagsorden.

Hvad der dog er mere interessant ved artiklen, er det skema, som findes længere nede - og som du kan se som screenshot over artiklen her.

RUC har klart flest kvindelige professorer.

Men RUC er vel ikke ligefrem Danmarks bedste Universitet!

Snarere tværtimod, hvis man nu skal være ærlig. Og bør man ikke tilstræbe at være det?

I "bunden" af listen ligger DTU som klart er blandt Danmarks bedste Universiteter. Og her har man de mange hårde fag hvor man ikke kan snakke sig til gode karakterer eller professor-stillinger.

Man kan sige at det mest politiske universitet (og mindst faglige), som er RUC, har den højeste andel af kvindelige professorer, mens det mest faglige universitet (og mindst politiske), som er DTU, har den laveste andel af kvindelige professorer.

Det finder jeg langt mere interessant end DR's løgnagtige påstand om at kvinder forhindres i at gøre karriere.

Artiklen på DR kommer i øvrigt slet ikke omkring den kendsgerning at IQ-fordelingen er forskellige for kvinder og mænd således at der i den ekstreme top er flere mænd end kvinder.

Hvis vi antager at professorer ofte rekrutteres fra den mest intelligente del af befolkningen ville denne faktor kunne forklare noget af den "skæve" kønsfordeling.

Men den slags foraklaringer udelader DR fuldstændigt. Det bliver i stedet sådan noget med at mænd kun vælger andre mænd. Selvom artiklen ligger i DR's sektion for Viden.

Viden? Nej, det er den sædvanlige feminismefremmende propaganda fra DR som i øvrigt selv har en skæv kønsfordeling i toppen, men i kvindernes favør. Det hører vi aldrig problematiseret fra selvsamme DR.

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?