Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Politikere, husk det nu – Djøf holder øje med jer

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Politikere, husk det nu – Djøf holder øje med jer

Skrevet af Lennart Kiil

Store broder holder øje med de politikere som har været åndssvage nok til at skrive under på Djøfs påvirkningskampagne op til valget, det såkaldte ligestillingsløfte.

Hvordan kan man som politiker eller kandidat være så dum, at man skriver under på et løfte der binder en til at føre en bestemt politik hvis man bliver valgt ind?

Det strider ikke blot imod grundloven og demokratiske principper og sædvane. Det er også bare særdeles tåbeligt på alle måder.

Ikke desto mindre har en lang række kendte og ukendte danske politikere og kandidater til valget '19 skrevet under på Djøfs såkaldte ligestillingsløfte.

Se politikerne, som har skrevet under, her: Disse politikere er i lommen på DJØF

Som jeg tidligere har skrevet er disse politikere jo nu "i lommen" på Djøf. Og det lægger Djøf da heller ikke skjul på.

Således advarer formanden for Djøf politikerne i et indlæg. Som det hedder i indlægget på Djøfs egen hjemmeside (se dokumentation på billedet over artiklen her):

Vi skal nok holde jer op på jeres løfter om ligestilling

Med andre ord; Djøf følger nu med i hvilken politik, som politikerne, der har skrevet under på Djøfs "ligestillingsløfte", fører.

Formanden for Djøf, Henning Thiesen, formulerer videre Djøfs ambition at kontrollere marionetdukkernes politik på følgende vis:

Fra Djøfs side vil vi til gengæld love, at vi følger op på, om politikerne lever op til deres løfter. Vi har nedsat en komité til at følge arbejdet. De vil hvert halve år lægge dokumentation frem for, hvordan udviklingen ser ud på de forskellige alderstrin i pigers og kvinders liv.

På bedste Djøf-vis vil vi benchmarke, måle og monitorere, hvad der sker. For udfordringerne må ikke gå i glemmebogen. Det er de ganske enkelt for alvorlige til.

Så nu bliver disse tåbelige politikere åndet i nakken af Danmarks vel nok mest magtfulde interesseorganisation. Som vil følge op på "om politikerne lever op til deres løfter" de har været så dumme at aflægge til Djøf.

"På bedste Djøf-vis vil vi benchmarke, måle og monitorere, hvad der sker."

Ja, nu er disse politkere selv blevet brikker i Djøfernes spil. Helt fortjent.

For sådan går det når man er for dum til politik. Og så skal man alligevel være ret dum.

Del Politikere, husk det nu – Djøf holder øje med jer