Gå til hovedindhold

Mænd raser stadig over Gillette: "Vi glemmer ikke, og vi vil aldrig lade det blive glemt"

Gillette lavede en reklame som egentligt blot var een lang udskamning af mænd.

Og det har mænd ikke glemt.

Så hver gang Gillette nu reklamerer for et eller andet med mænd, så bliver de mindet om den store fejltagelse det var at svine mænd til.

Her er par af kommentarerne til en sponsoret video fra dem der i dag dukkede op i mit feed på facebook:

Nej ser i kære Gillette efter jeg fik afvide af jer at mit køn ( mand) har en dårlig opførsel. Så er jeg gået over til langt billigere og ligeså god barberskum fra et andet firma..

Kære Gillette. Er i søde at fucke af i sådan en grad, at det lærer i aldrig at stave til. Heller ikke hvis i spørgen om hjælp, fra en af drengene fra de større klasser. Håber jeres virksomhed brænder ned til jorden. Og til sidst, så må jeres allesammens røve klø, og må jeg arme være for korte.

Vi glemmer ikke, og vi vil aldrig lade det blive glemt igennem historiens tid. No Thank you.

No one wants to support you're political game Gillette. Get woke go broke. I'll take my business elsewhere to some businesses who dont judge me for my "toxic masculinity". Try another business model. Gillette doesnt care about social justice they just want clicks🤢🤮

Mændene lægger også links ind til konkurrenter, mens andre anbefaler at man helt dropper skrabere.

Den nye video, som er noget mere nøgtern end ovenfor linkede katastrofe-reklame, kan ses på facebook.

Se også: Gillettes værdi nedskrevet med 54.000.000.000 kroner efter mandehadende møg-reklame

Kom med

I mere end et årti har Lennart Kiil leveret sandhed, nuancering og perspektiv med præcision og lidenskab. Som chef og redaktør for Folkets Avis, Danmarks banebrydende borgerjournalistiske medie, har han ufortrødent gået oplysningens ærinde og trodset modstand og økonomiske vanskeligheder.

Invester i ærligt, indsigtsfuldt og originalt indhold, og stå bag en fritænker, der er kendt for kompromisløs research og frygtløs sandhedssøgning.

Bliv abonnent

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.