Søren Espersen i decideret bizart angreb på kollega: "Pernille dog...."

Mens Corona har optaget andre, virker DF-profilen optaget af Vermund

Skrevet af Lennart Kiil

Den seneste tid har corona fyldt meget. Måske endda for meget.

Men det er jo egentligt ikke så mærkeligt da sygdommen direkte påvirker vores alles hverdag - og sådan er det de fleste steder i verden og ikke kun her i Danmark.

Denne særprægede nationale og internationale nødsituation har dog ikke fået Dansk Folkeparti til at begrave stridsøksen.

Tværtimod har partiets næsten altid underholdende og ofte ret iltre profil Søren Espersen angrebet NB's formand på en måde som nærmest kun kan betegnes:

Bizar.

Søren Espersen beskylder nemlig via deling af et indlæg fra en anonym blog Pernille Vermund for at stå bag en blog som Søren Espersen opfatter som DF-bashende - det vil sige en blog som er ude efter DF.

"Pernille dog.... Dét lyder da ikke særlig pænt. Hvad foregår lige her?"

Det skrev Søren Espersen som dele-tekst på Facebook og linkede så til en anonym blog som umiddelbart ikke ser ud til at lave meget andet end bashing af Pernille Vermund.

Den blog Søren Espersen linker til, bærer det for en DF'er nok ret pirrende navn: "Det hemmelige Nye Borgerlige" – og handler indtil videre, i de ganske få indlæg den indeholder, stort set kun om angreb på Pernille Vermund.

Mens den blog Søren Espersen beskylder Pernille for at stå bag har meget mere indhold og handler om flere forskellige emner. Den hedder "Kulturradikalismen smadrer Danmark".

Det er jo svært at vurdere om Søren Espersen vitterligt ikke selv kan se det bizarre i at anklage nogen for at stå bag en påstået bashende, og så selv henvise til en anonym meget bashende blog for at underbygge denne anklage.

For de fleste andre virker dette nok som et skoleeksempel på både dobbeltmoral og dårlig kildekritik.

Når man samtidig husker på at Søren Espersen mente at det var hans rolle at bestemme hvilke journalister på DR som skulle være på visse programmer og hvem der bestemt ikke skulle, så bliver det hele bare endnu mere bizart.

Dansk Folkeparti var også sammen med socialdemokratiet blandt hovedkræfterne bag lukningen Radio24syv.

Det kan være at Søren Espersen i virkeligheden helst så at Danmarks Radio og Radio24syv blev anonyme blogger-talerør for Dansk Folkeparti som kunne levere det ene personangreb på Pernille Vermund efter det andet.

Ligesom den fine anonyme blog – Det hemmelige Nye Borgerlige – som Søren Espersen troligt henviser til fra sin politiker-side på Facebook.