Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Lars Seier om Radikales #metoo-sag: I skulle skamme jer

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Lars Seier om Radikales #metoo-sag: I skulle skamme jer

Finansmanden lægger ikke fingre imellem i sin kritik af partiets manglende proportionssans
Skrevet af Lennart Kiil

Milliardæeren Lars Seier Christensen er ikke ked af at give sin mening til kende på Facebook hvor mange tusinde følger hans forskellige opslag.

Selv om han ikke længere bor i landet, så følger han alligvel lidt med i dansk politik. Og det er for øjeblikket lidt af et cirkus.

I hvert fald den del som drejer som om sagen omkring Morten Østergaards afgang i de Radikale hvor en gammel sag om en hånd på låret har vendt rundt på tingene - og den sag var også emnet for DR2-programmet Debatten her til aften.

Et program som Lars Seier Christensen så. Her følger lidt at hans kommentarer:

Ser lige DR2 Debatten. Sikken et cirkus. En hånd på låret.

Må jeg minde om, at Danmark står midt i en kæmpe økonomisk krise, hvor titusinder af mennesker er blevet arbejdsløse, hvor tusinder af virksomheder og selvstændige står på afgrundens rand, og hvor hele verden som vi kender den besværliggøres enormt af restriktioner og voldsom indblanding i vores liv. Udlandsrejser er ekstremt komplicerede (jeg oplever det konstant, og hvis man tager reglerne alvorligt er det nærmest umuligt at fungere eller lave forretninger internationalt). Smitten af en alvorlig sygdom (som vi ikke kender de fulde langsigtede konsekvenser af overhovedet) breder sig fortsat og mange mennesker bliver slemt syge af den. Uanset om man er enig i håndteringen eller ej, så er det nok den største økonomiske (og sundhedsmæssige) sorte svane i dansk historie siden 2. Verdenskrig.

Kan man virkelig ikke forstå inde på Borgen, at det er en fornærmelse overfor danskerne og deres helt reelle og helt usædvanlige problemer, at alt fokus hos dem ligger på en romantisk tilnærmelse mellem en mand og en kvinde for 10 år siden. Hvilken planet lever vores politikere dog på?

Reelle overgreb skal vi naturligvis altid tage meget alvorligt og det findes der allerede eksisterende lovgivning om.

Men det her vanvittige og utidige fokus på jeres egen lille verden på Borgen, hvor der sikkert er nogenlunde ligeså megen eller lidt romantik og liderlighed som i resten af det danske samfund - det kan I simpelthen ikke være bekendt overfor alle de mennesker, der lige nu kæmper hver dag for at overleve.

I skulle skamme jer.

 

Det må siges at være bulls eye.

Hans opslag på Facebook kan findes her.

Del Lars Seier om Radikales #metoo-sag: I skulle skamme jer