Åbent brev til 'organet for den højeste oplysning'

Af Lennart, 13. januar, 2023
Media
Image
DALL E. Efter prompt af Lennart Kiil
licens
DALL - E. Prompt af Lennart Kiil

Så er den gal igen med jer, Politiken.

I udgav en opdigtet historie om en frisør som I skrev var bøsse, men det var han vist nok ikke. Han havde heller ikke gjort det, som der stod i jeres indlæg at han havde gjort.

Da sandheden kom frem, undskyldte i.

For få år siden dømte i mit medie, Folkets Avis, ude som et "junkmedie" - altså et affaldsmedie. Det eneste "bevis" i fremlagde for jeres kategoriske fordømmelse, var en henvisning fra jeres side til et enkelt indlæg på Folkets Avis.

Ud af tusindvis at indlæg konkluderede I altså på baggrund af en enkelt artikel på Folkets Avis at hele mediet var affald.

Den artikel som i brugte som argument for at Folkets Avis skulle klassificeres som "junkmedie", indeholdt i øvrigt hverken opdigtede elementer eller ukorrekte oplysninger.

I modsætning til jeres egne mere reelle vildskud.

Ud fra jeres egen logik om at et medie kan klassificeres som junk hvis det laver enkelte svipsere, så skulle I jo i den grad selv have stemplet "junkmedie".

I stedet lyder jeres opstyltede selvopfattelse, som den udtrykkes på jeres hjemmeside: Organet for den højeste oplysning

Men I fejler jo gang på gang.

Det er langt ude at I kan komme afsted med at ødelægge små konkurrenter ved at kalde dem junkmedier, mens I selv laver den ene fejl efter den anden uden at det får den mindste betydning for jeres virke.

Ikke engang jeres latterligt selvovervurderende motto som "det højeste organ" har I justeret på.

Sektion

Vidste du...

...at Folkets Avis ikke har betalingsmur

...men lever af faste bidrag fra læserne

Bak op om en åben avis for alle

Støt Folkets Avis her