Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Jeg satser alt på Folkets Avis

Kære læsere,

Sidste uge var forrygende for Folkets Avis. Mine tre ledere klarede sig sådan her:

Titel Likes (fb) Visninger
DJØF-mysteriet > 1700 58944
Krigen mod kontanter > 1600 21424
De tager røven på os 835 13640

At næsten 60.000 mennesker har læst om DJØF-mysteriet er faktisk imponerende – og lidt overraskende. Men det viser mig, at der er en stor interesse omkring de temaer, vi tager op på Folkets Avis.

Den slags læsertal og det antal af interaktioner på Facebook er heller ikke kommet af sig selv. Det skyldes mange dygtige debattører, der udfolder sig i vores opinionssektion. Det skyldes en stærk frivillig bestyrelse – og så skyldes det, i al beskedenhed, en betydelig arbejdsindsats fra undertegnedes side.

Det samlede ugentlige timetal for min indsats på Folkets Avis har nu krydset de tyve timer.

For eksempel går der overraskende meget tid med support til brugerne, at agere redaktionssekretær på en masse indkommende historier og pressemeddelelser. Og så bruger jeg tid på at udvikle avisen og på at skrive indhold.

Fremover vil jeg også bruge mere tid på at få abonnenter, så jeg med tiden kan skaffe mig en indtægt gennem Folkets Avis.

Det siger sig selv, at jeg har en forpligetelse over for mine to børn og min hustru. Når jeg derfor bruger et meget stort antal timer på Folkets Avis, skal dette også før eller siden honoreres med et økonomisk udbytte.

Lige nu ligger min “timeløn” meget tæt på nul kroner. De omkring 50 abonnenter, vi har pt, dækker hosting, CDN og et par andre løbende udgifter. Mange tak for det!

Hvis jeg skal nå op på en løn på 20.000 før skat om måneden, skal vi op på godt 1000 abonnenter (993 for at være præcis), som tingene ser ud nu.

Det vil sige, vi skal tyvedoble antallet af abonnenter. Derfor vil du i den kommende tid opleve, at avisen slår en del på dette – abonnenter slipper for den kampagne ved at logge ind.

Det skal heller ikke være kedeligt for jer læsere undervejs, så derfor bliver der - når vi runder de 300 abonnenter - lavet een rigtigt journalistisk artikel per uge. Og når vi runder 500 bliver det to styk. Det er aftalen.

Jeg satser rigtigt meget på Folkets Avis. Og håber naturligvis på jeres støtte, så avisen kan vokse sig større og stærkere. Og jeg har lagt prisen for støtteabonnement på et niveau, hvor jeg vil mene, langt, langt de fleste kan være med:

Det koster dig kun een krone om dagen at abonnere på Folkets Avis - det er panten på en tom øl-flaske! - tilmeld dig her.

Og lad os så komme i gang!

Med høflige hilsner,
Lennart Kiil
Stifter af og redaktør på Folkets Avis


Af de penge der kommer ind via abonnement skal der betales gebyr (de penge der kommer ind via paypal - altså langt, langt hovedparten), moms, hosting, CDN og et par andre ting.

Når disse ting er betalt er der cirka 65 øre tilbage for hver krone (og så er der vel at mærke ikke betalt arbejdsmarkedsbidrag og skat endnu).

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
Organisationer: 
DJØF
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn