Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Socialdemokrat: "rigtig mange mænd" vil gerne penetrere prostituerede analt

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Citathistorie: 

Socialdemokrat: "rigtig mange mænd" vil gerne penetrere prostituerede analt

Nu vil hun tale med "unge mænd" om problemet

Camilla Fabricius vil tale med unge mænd om prostitution

Socialdemokratiet har et problem med prostitution.

Og de mener at det er noget som mænd i almindelighed har et problem med.

Formand og nuværende statsminister Mette Frederiksen udtrykte det således:

"I dag er det ikke kun de fede, gamle og ildelugtende mænd, der besøger prostituerede"

Astrid Krag har også været ude med meldingen om at forholdene for de prostituerede ikke skal normaliseres - de skal betale skat, men ikke have samme rettigheder som andre arbejdende.

Og nu blander partiets socialordfører Camilla Fabricius sig også i spørgsmålet som åbenbart ligger de socialdemokratiske kvinder overordentligt meget på side.

Ifølge et interview Altinget mener hun ligefrem at

Lærere og pædagoger skal hjælpe med at forebygge prostitution, og man skal samarbejde med uddannelsesinstitutioner om at bekæmpe såkaldt sugardating

Og Camilla Fabricius siger direkte

"Vi er nødt til at tale om, at du får diskusprolapser af det. Fordi slagene er så voldsomme op igennem din rygrad, når du bliver taget både i skeden og analt og i munden gennem mange timer hver dag. Du får hofteskred af at være spredt så meget i dine hofter. Når du bliver penetreret analt så ofte – og det er der åbenbart rigtig mange mænd, der gerne vil – får du ødelagt dine tarmveje. Og når du har samleje med så mange forskellige, så ødelægges slimhinderne teknisk. Det betyder, at de ikke længere kan nedbryde bakterier, og så bliver du modtagelig for alle mulige sygdomme,"

samtidig fastholder hun dog at

"hele vores velfærdssamfund på, at man betaler til fællesskabet af det, man tjener. Derfor skal man som prostitueret principielt betale skat."

Hvis de uhyrlige forhold, hun beskriver, vitterligt er normen inden for prostitution, så er det måske ikke løsningen med et forbud eller yderligere stigmatisering af området. Som socialdemokraterne jo egentligt mere eller mindre lægger op til.

Og at gøre bekæmpelse af prostitution til en opgave for pædagoger og lærere, det virker ærligt talt også som en noget totalitær tilgang.

Men et er sikkert - det er et emne som socialdemokraterne er svært optagede af.

Og mon ikke deres opfattelse af at "rigtigt mange mænd" er til hård analsex med prostituerede eller at alle slags mænd er købesexkunder, som Mette Frederiksen lægger op til, er skudt noget ved siden af virkeligheden.