Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

301

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Terrormistænkt bragede ind i håndboldkamp: EB omtalte ham som "spritbilist"

Foto: WikiaWic / CC BY-SA 4.0

Svensk politibil. Foto: WikiaWic / CC BY-SA 4.0

Svensk politibil fra en anden situation.

Ekstra Bladet kunne med fordel følge op på historien

Lukket

Del indlæg

OPDATERET: Ekstra Bladet har nu opdateret artiklen med nye oplysninger. Det viser meget godt vigtigheden af at medierne holder hinanden i ørerne og byder ind hvor de kan i stedet for på forhånd helt at udelukke nogen fra det gode selskab som junkmedier.

Spritbilist brager ind i håndboldhal: - Helt sygt

– sådan skrev EB onsdag den 4. dec. 2019 - kl. 08:26.

EB citerer i den forbindelse en historie fra Expressen fra lørdag den 30. nov. 2019 kl. 21:42. Her forlyder det ganske rigtigt at manden i bilen var mistænkt for at være "rattfyllerist" - på dansk, spritbilist.

Men allerede søndag den 1. december kunne Aftenposten berette Man gripen för mordförsök efter bildåd mot idrottshall – Uppgifter: Säpo aktiverade – möjligt terrorspår utreds.

Altså at politiet i Sverige nu havde anholdt en person for drabsforsøg i forbindelse med sagen, hvor der også ifølge kilder forelå mistanke om et terrormotiv.

Så omkring tre dage før Ekstra Bladet udgav historien på dansk, var der i svenske medier omtale af terrormistanke.

Det er muligt at man ikke har fået fulgt ordentligt med i medierne på Ekstra Bladet. Men nu er der i hvert fald gjort opmærksom på de nye oplysninger.

Ekstra Bladet kunne derfor med fordel følge op på historien.

Seneste ændring: 
11/12/2019 - 15:34

Del eller citer ved at kopiere linket her

FOLKETS

Del eller citer med linket her

MediaCreeper