Rævekagen

Rævekagen er magasinet om magthaverne.

Nick Hækkerup bliver overvågningsminister i Kina - forlader dansk politik

— Og husk, Big Brother is Watching, slutter Hækkerup af med et lumsk smil
Skrevet af Lennart Kiil

Den danske politiker Nick Hækkerup er blevet headhuntet af det kommunistiske parti i Kina som vil have ham til at stå for tele-logning i landet.

Det magtfuldkomne kommunistparti har længe holdt et vågent øje med den danske justitsminister og hans omfattende arbejde for at opgradere masseovervågningen af danskerne.

— Han har formået at opnå næsten total kontrol med danskernes data- og tele-aktivitet uden at det har vakt international opstandelse, lyder det fra Kina.

— Vi mangler sådan et menneskeligt ansigt på vores egne overvågningsprogrammer, og han passer lige i den rolle, lyder det videre på telegrammet fra det store land i midten.

For Nick Hækkerup betyder det nye job også helt nye muligheder.

— Kineserne er langt fremme teknologisk, og jeg håber at kunne lære noget hernede som jeg måske senere kan tage med hjem til Europa, så europæerne kan nyde godt af den masseovervågning som kineserne bliver tilbudt.

Nick Hækkerup ser frem til synergier når stater i forskellige lande kan dele overvågningsefterretninger på tværs af landegrænser. Så er der ingen steder at gemme sig, og privatliv vil være ikke-eksisterende.

Han opfordrer banker og virksomheder til at slutte sig til denne ambition under dække af corporate social responsibility.

— Ideelt set er alle verdens borgere underlagt en massiv kontrol og overvågning fra den herskende klasses side. I fortjener intet mindre.

— Og husk, Big Brother is Watching, slutter Hækkerup af med et lumsk smil.

Her fra Rævekagen skal der lyde et stort tillykke til Hækkerup med det nye job.

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872