En syg pamperkultur har bidt sig fast i landets kommuner

Skrevet af Lennart Kiil

Tidligere i dag kunne vi her på Folkets Avis afsløre, at afgående byråd fester med de nytiltrådte – alt sammen på skatteydernes regning.

På den måde oplæres de nye byrødder fra starten i den rette pamperånd.

Det minder en del om de optagelsesritualer, man kender fra forskellige sammenhænge.

For at blive en rigtig kommunalpolitiker skal man naturligvis gennem ceremonien med at spilde skatteborgernes penge på fest og ballade.

Så det lærer man fra første dag.

Noget andet de fleste politikere også hurtigt lærer, er at beklage sig over manglende midler. Der må skæres ned her og der.

Men aldrig på fester og pamperi.

Der er ingen tvivl om, at der i kommunerne i Danmark mange steder hersker en syg kultur og en disrespekt for skatteborgernes penge.

Og i stedet for at bryde med denne kultur og dårlige "sociale arv" fra politikergeneration til politikergeneration, ja, så gør man faktisk det modsatte.

Nye politikere får ikke lov at bevare høje idealer eller uskyld længe.

Ved fra starten at gøre dem medskyldige i pamperi, sikrer de ældre politikere dels at de yngre ikke "sladrer" om svineriet til borgerne - og dels sikrer man at de nye selv hurtigt fører stilen videre.

Det er godt at Folkets Avis har afsløret hvad der foregår.

For der trænger godt nok til helt nye boller på suppen og en ny generation af politikere, som tør sige fra over for de ældres pamperi.

Desværre har de færreste evnen til at stå distancen og hovedparten af grønskollinge bliver ganske hurtigt selv rutinerede pampere.

Organisationer: 
Emner: 

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872