Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Mere neo-korporatisme: Kvinfo og CBS i normkristisk samarbejde

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Mere neo-korporatisme: Kvinfo og CBS i normkristisk samarbejde

Det er smart af Kvinfo og CBS at ville tjene på at påføre virksomheder en bestemt ideologi

Skrevet af Lennart Kiil

"I dag lancerer KVINFO og CBS GenderLAB, der med en kombination af Design Thinking og normkritik udvikler innovative værktøjer til kulturforandring i virksomheder og organisationer."

Sådan lyder indledningen på en artikel som i dag er udgivet af den statsfeministiske organisation Kvinfo.

I dag kunne vi også læse at Dansk Industri ville arbejde for øremærket barsel til mænd, man pralede endda med at man ville overtrumfe de krav på området som kom fra EU.

Og har man fulgt med i dagspressen, så vil man vide at Berlingske Business gennem længere tid har kørt feministisk kampagnejournalistik for at presse ligestillingsministeren til yderligtgående løsninger på den imaginære uligestilling i Danmark.

Det er interessant at vi i et land som har haft ligestilling så længe, ser et stigende pres på politikerne fra forskellig side til at implementere social ingeniørkunst og identitetspolitik.

Normkritik, som Kvinfo og CBS nu kaster sig over, bliver der allerede brugt mange millioner på. Blandt andet bruger Københavns Kommune rigtigt mange penge på normkritik på trods af at ingen endnu har kunnet påvise nogen betydelig effekt af det.

Kvinfo og CBS vil åbenbart sælge denne slangeolie til private virksomheder. I praksis bliver det nu nok mest halvoffentlige virksomhedder og forskellige organisationer som kommer til at kaste penge efter noget sådant.

Men det er i hvert fald interessant at de her løjerlige ideer nu i stigende grad påføres også det private arbejdsmarked.

Men ikke overraskende. For der er i bund og grund tale om en totalitær ideologi som mainstreames - altså søges implementeret overalt og i en grad så ingen længere kan se at den er der.

Det er smart af Kvinfo og CBS at ville tjene på at påføre virksomheder en bestemt ideologi.

Del Mere neo-korporatisme: Kvinfo og CBS i normkristisk samarbejde