Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Jamrede over manglen på mænd - nu har hun scoret en minister med ph.d.

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Jamrede over manglen på mænd - nu har hun scoret en minister med ph.d.

For få måneder siden brokkede hun sig i et landsdækkende medie over manglen på mænd med bogreolen i orden

Skrevet af Lennart Kiil

Om Dan Jørgensen har sin bogreol i orden, det vides ikke.


Vigtig opdatering: Det viser sig nu at Dan Jørgensen muligvis slet ikke har den ph.d. der eller indtil kl. 01.13 i nat stod angivet under Uddannelse på hans wikipedia-side

Læs mere om mystikken om Dan Jørgensens muligvis ikke-eksisterende ph.d. her


Men han har i hvert fald partibogen i orden. Og som klima-minister er han landets højest placerede inden for et område som der er enorm interesse omkring.

Stor interesse vakte det også for et par måneder siden da debattøren og instagram-influencer Katherine Diez offentligjorde sin frustration over ikke at kunne finde en mand som kunne indfri hendes krav som blandt andet bestod i:

Højtuddannet og fra den snakkende klasse er et ufravigeligt minimumskrav. Vi skal kunne kommunikere et hemmeligt sprog, som kun vi og de få andre privilegerede forstår. Alle, der ikke lever op til det, bliver sorteret fra hurtigere, end jeg selv kan nå at stave til f-o-r-d-o-m-s-f-u-l-d.

At hendes debatindlæg egentligt også fungerede som en slags kontaktannonce - en slags signal om at hun var ledig og søgte mage - det havde mange nok gennemskuet.

Og den mage, hun nu har fundet, lever da også op til kravene. Ser det ud til.

For Dan Jørgensen hører jo i den grad til den snakkende klasse og med en ph.d. i baglommen må han også siges at høre til de højtuddannede.

Både Dan Jørgensen som er 44 år og Katherine Diez som er 30 år, har meldt ud om de lykkelige omstændigheder på deres respektive sociale medier.

Del Jamrede over manglen på mænd - nu har hun scoret en minister med ph.d.