Finanslov forgylder feministerne i Kvinfo med 4.000.000 kroner

S har skiftet klassebevidstheden ud med kønspolitik

Skrevet af Lennart Kiil

Ikke overraskende har Socialdemokraterne med opbakning fra støttepartierne valgt at forgylde de feminister i Kvinfo med millioner.

Identitetspolitikken er stærk i socialdemokratiet i disse år.

Væk er klassebevidstheden - i stedet handler alting nu om køn. Mere præcist kvinders stilling i samfundet.

Hvordan gik et gammelt arbejderparti fra at være bevidst om den kæmpestore lønforskel mellem djøfere og arbejdere til i stedet at fokusere ekstremt på en meget lille og mestendels indbildt lønforskel mellem kvinder og mænd?

Det er jo et godt spørgsmål. Jeg gætter på at Helga-netværket at halvofficielt og magtfuldt feministisk kvindenetværk i socialdemokratiet har spillet en rolle i den transformation.

Og så virker det også bare som om hele toppen af socialdemokratiet har et meget negativt syn på mænd.

Den nye finanslov giver for eksempel en masse ekstra penge til kvindekrisecentre, hvorimod mandekrisecentre ikke tilgodeses.

En ting er så at kvindekrisecentre tilgodeses på bekostning af mænds centre. Her går pengene trods alt stadig til at hjælpe nogle mennesker, hvis de har det rette køn.

Men finansloven lægger også op til at belønne Kvinfo:

Der er brug for et upartisk videncenter, som kan klæde politikere og samfundet på med viden om ligestilling. Den rolle har KVINFO udfyldt i årtier, og aftaleparterne er derfor enige om at styrke KVINFO markant. Der afsættes i alt 4 mio. kr. i 2020.

Omtalen som upartisk er helt på månen, se blot her:

Undersøgelse af bias i tekster på Kvinfo.dk

eller her

KVINFO - en stærkt venstresnoet propagandasender som DU betaler

Kvinfo er i egen selvforståelse at videncenter for køn. Og socialdemokraterne og støttepartierne køber åbenbart den fremstilling helt ukritisk.

Jeg betragter mere Kvinfo som et sted feministiske djøfere kan pakke deres ideologi ud i form af politiseret og aktivistisk formidling.

Og som det ses af ovenstående links, har jeg da også dokumenterer bias ved flere lejligheder.

Udover mentorprogrammet er Kvinfo i mine øjne organisatorisk mestendels direktørfeminisme. Og djøf-direktøren for Kvinfo, som altid er en kvinde, tjener utvivlsomt ganske godt på alt det halløj om køn.

Men hvad disse milliontilskud til Kvinfo egentligt har med et arbejderparti at gøre, det melder historien intet om.

Det virker mere som om man forgylder hinanden lidt på kryds og tværs i et system kendtegnet ved kammerateri og vennetjenester.