Ingen mediestøtte og ingen betalingsmur. Støt derfor Folket Avis: Se mulighederne – eller gå direkte til betaling og vælg pakke der: Til betaling (Allerede abonnent? Log ind her!)

/Søren Pind

Søren Pind

Nye

Søren Pind. Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug

Udgivet tor, 02/02/2017 - 12:46

I en ny bog om det angiveligt sexistiske og liderlige arbejdsklima på Christiansborg fortæller en ung kvinde om en noget speciel oplevelse med venstre-veteranen Søren Pind.

Internet-sherif Søren Pind vil overvåge alle danskere. Foto: ft.dk pressefotos / Steen Brogaard

Udgivet fre, 18/11/2016 - 09:57

Søren Pind vil gerne overvåge danskerne noget mere på telefoner og internet – hvad med at gøre noget ved den grove kriminalitet ude i virkeligheden i stedet?
Søren Pind. Foto: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug

Udgivet man, 31/10/2016 - 09:00

Søren Pind er bekymret over udviklingen i USA og Europa hvor befolkningerne i stigende grad vender den herskende klasse ryggen.

Udgivet fre, 14/10/2016 - 20:56

EU's enhed til bekæmpelse af pro-russisk misinformation påstår et russisk medie har fabrikeret historien om, at der findes "no-go"-områder i Sverige, for i følge enheden selv findes der ikke et eneste. Denne artikel skiller fup fra fakta og giver et indblik i hvordan man tænker i East StratCom.
Hvad er og hvad er ikke propaganda?

Udgivet tor, 06/10/2016 - 08:02

EU har på dansk initiativ nedsat en task-force for at bekæmpe russisk misinformation og propaganda. I følge gruppen er islam- og immigrationskritik "russisk misinformation", der skal bekæmpes med oplysning og sandhed fra EU.
Pixabay

Udgivet tir, 16/08/2016 - 09:22

Måske husker du pressemødet sidste september, hvor justitsminister Søren Pind stillede op med politiledelsen for at tilbagevise danskernes frygt for, at der skjulte sig terrorister i migrant-strømmen