Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Oplevelser

De gode ting i livet
Oplevelser

Oplevelser er et magasin der handler om alt det man kan opleve. Altså primært de positive oplevelser. Det kan være oplevelser i naturen, det kan være madoplevelser, det kan være rejseoplevelser og kulturoplevelser.

Oplevelser er med til at sætte vores liv i perspektiv. Det er oplevelser vi ofte husker mere end ting. Oplevelser sammen med familien - den der perfekte dag ved vandet eller rejsen jorden rundt. Det kan være en film- eller teateroplevelse. Det kan være den store oplevelse ved at opdage noget nyt hvor en helt verden åbner sig for en.

Oplevelser åbner vores øjne for omverdenen og alt det den her ensomme kugle i universet har at byde på. Det er gennem oplevelser at vi lever op. At vi glemmer os selv og de mange små daglidags bekymringer og bare nyder nuet og er til. Det er utroligt vigtigt i en tid hvor der ellers er masser af forstyrrelser der hele tiden trækker os i forskellige retninger.

Nedtælling
På 8. pladsen med 0 delinger
På 7. pladsen med 0 delinger
På 6. pladsen med 0 delinger
På 4. pladsen med 87 delinger
På 3. pladsen med 100 delinger
På 2. pladsen med 108 delinger

Del eller citer med linket her

MediaCreeper