Oplevelser

De gode ting i livet

Om Oplevelser

Oplevelser er et magasin der handler om alt det man kan opleve. Altså primært de positive oplevelser. Det kan være oplevelser i naturen, det kan være madoplevelser, det kan være rejseoplevelser og kulturoplevelser.

Oplevelser er med til at sætte vores liv i perspektiv. Det er oplevelser vi ofte husker mere end ting. Oplevelser sammen med familien - den der perfekte dag ved vandet eller rejsen jorden rundt. Det kan være en film- eller teateroplevelse. Det kan være den store oplevelse ved at opdage noget nyt hvor en helt verden åbner sig for en.

Oplevelser åbner vores øjne for omverdenen og alt det den her ensomme kugle i universet har at byde på. Det er gennem oplevelser at vi lever op. At vi glemmer os selv og de mange små daglidags bekymringer og bare nyder nuet og er til. Det er utroligt vigtigt i en tid hvor der ellers er masser af forstyrrelser der hele tiden trækker os i forskellige retninger.

Følg på FB: 

Bak op og få fordele Se muligheder Bak op og få fordele Tilmeld

Ønsker du et Danmark hvor etablerede medier og partier sætter dagsorden uden hensyn til borgerne?

Nej? – Nå, men det koster penge - og meget andet - at drive et medie som går imod magthaverne. Er du villig til at betale en del af prisen?

Første mål er at balancere de direkte økonomiske udgifter ved at drive et medie som i modsætning til den etablerede presse ikke modtager offentlige penge

Se muligheder Tilmeld nu

Nu 300 abonnenter ud af 1000 nødvendige