Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

DJØF

Kredit: DJØF's pressebibliotek / til pressebrug
DJØF

Vi ser kritisk på DJØF som truer det folkelige demokrati. DJØF er en trussel mod folkestyret fordi DJØF er voldsomt overrepræsenteret på de mest magtfulde og indflydelsesrige poster i samfundet og det politiske og bureaukratiske system.

DJØF sidder ofte på begge sider af bordet i forhandlinger på det danske arbejdsmarked og er således ikke blot en almindelige fagforening, men en ualmindelig magtfuld særinteresse, som forfægter sine egne interesser for næsten enhver pris.

DJØF har en interesse i at der er mere bureaukrati, mere system og flere kolde hænder så deets medlemmer er sikret "arbejde". Den store udbud af arbejdspladser i det offentlige som skal besættes af DFØF'ere er også med til at øge prisen på den form for arbejdskraft i det private.

Nedtælling
På 20. pladsen med 211 delinger
På 19. pladsen med 217 delinger
På 18. pladsen med 218 delinger
På 17. pladsen med 229 delinger
På 16. pladsen med 238 delinger
På 14. pladsen med 293 delinger
På 11. pladsen med 355 delinger
På 9. pladsen med 390 delinger
På 8. pladsen med 399 delinger
På 4. pladsen med 803 delinger
På 3. pladsen med 1722 delinger
På 2. pladsen med 2405 delinger

Del eller citer med linket her

MediaCreeper